Univern Kjeledress hos Trasti og Trine

​Oppdag hvordan Vernesenterets Univern kjeledresser varmer Trasti og Trines eventyr i nord, styrker bærekraft og skaper uforglemmelige minner under nordlyset.

En vinterdrøm kledd i kvalitet

Når eventyret kaller, er det Univern kjeledress som svarer. I det vakre, snødekte landskapet i Nord-Norge har Vernesenteret hatt gleden av å levere alt av beklædning til Trasti og Trine, en viktig aktør innen reiselivsbransjen kjent for sitt engasjement i bærekraft og økoturisme. 

Trasti og Trine 2.jpg

 

Hva gjør Univern Kjeledress så spesiell?

Beklædningen som tåler elementene

Univern kjeledress står i fronten av vinterbekledning, designet for å møte de tøffeste krav til komfort, varme og bevegelighet. Vårt engasjement i å levere beklædning som ikke bare beskytter mot de barske vinterforholdene, men også støtter bærekraftige praksiser, speiles i vår leveranse til Trasti og Trine. Deres dedikasjon til økoturisme og sporløs ferdsel krever utstyr som ikke bare er funksjonelt, men også ansvarlig produsert.

 

Trasti og Trine 5.jpg

 
På eventyr med Trasti og Trine

I en verden hvor natur og kultur skal bevares for fremtidige generasjoner, er det viktig å ha pålitelig utstyr. Våre Univern kjeledresser har blitt en del av denne reisen, brukt av Hanna Lyrek, og deres gjester under hundesledeturer gjennom det fantastiske landskapet i Finnmark. Hver kjeledress er nøye utvalgt for å holde eventyrerne varme og tørre, uansett hvor ferden går.

 

Trasti og Trine 3.jpg

 

Produktutvalg i fokus

Vernesenteret tilbyr et bredt utvalg av vinterbeklædning som møter alle behov for varme og komfort under kalde forhold. Her er noen av produktene vi er stolte av å ha levert til Trasti og Trine:

  • BLÅKLÄDER Lue: En varm og stilig lue, perfekt for kalde dager. Se produkt
  • VINTERDRESS PROTEC 2.0: Vår Univern kjeledress som er vindtett, vanntett, og pustende. Se produkt
  • Et variert utvalg av sko og overtrekksstøvler: Varmt og holdbart fottøy for den ekte nordnorske vinteren. Se produkter
  • Zeus DryGard Vinterhanske: For kalde miljøer, kombinerer komfort og varighet. Se produkt
  • HESTRA EPSILON VINTERHANSKE: Slitesterke, fleeceforede syntetiske PU-arbeidshansker med ekstra forsterkninger på håndflaten for økt holdbarhet mens du bruker håndverktøy eller kjøreutstyr. Se produkt

 

Trasti og Trine 8.jpg

 

Dedikert til bærekraft

Hos Trasti og Trine, er bærekraft mer enn et buzzord; det er en levemåte. Deres forpliktelse til sporløs ferdsel og bærekraftig bruk av naturen gjør dem til ideelle partnere for Vernesenteret. Våre produkter støtter denne filosofien ved å tilby varighet og kvalitet, reduserer behovet for hyppig utskifting og fremmer en mer bærekraftig tilnærming til utendørs aktiviteter.

 

Trasti og Trine 7.jpg

 

En fremtid sammen

Vernesenteret ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Trasti og Trine. Gjennom vårt felles engasjement for kvalitet, bærekraft, og den eksepsjonelle nordnorske naturen, står vi sammen for en lysere, grønnere fremtid. Vi inviterer alle våre lesere og kunder til å utforske det vi har levert til Trasti og Trine, og å la oss hjelpe deg med å gjøre ditt neste eventyr både trygt og minneverdig.

 

Trasti og Trine 9.jpg

 

Finn ut mer

Oppdag mer om hvordan Vernesenteret kan utstyre deg for ditt neste eventyr. Våre produkter, inkludert den berømte Univern kjeledressen, er nøye utvalgt for å møte de høyeste standarder for kvalitet og bærekraft. Besøk vår nettbutikk for å se hele utvalget og finn ut mer om vårt bidrag til en bærekraftig fremtid.

 

Trasti og Trine 1.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×