Fra forkle til servitørskjorte: kledd for suksess hos Erica mat & vinbar

I vår leveranse til Erica mat & vinbar, kombinerte Vernesenteret stil med funksjonalitet gjennom nøye utvalgte forkler, servitørskjorter, bukser og sko. Dette samarbeidet reflekterer hvordan riktig arbeidstøy kan forvandle både atmosfære og arbeidsmiljø i en kulinarisk setting.

 

Forkle, mer enn bare en del av uniformen

Når vi tenker på forkle, tenker vi ofte på beskyttelse og funksjonalitet, essensielle aspekter ved enhver arbeidsplass, spesielt i matindustrien. Hos Vernesenteret har vi alltid vært opptatt av å levere ikke bare et forkle, men en komplett løsning som kombinerer stil, komfort og sikkerhet. Dette ble tydelig gjennom vårt siste prosjekt med Erica mat & vinbar, et spennende spisested i Alta.

 

Erica forkle og skjorter 5.jpg

 

Om Erica mat & vinbar

Erica mat & vinbar er ikke bare et spisested; det er en kulinarisk reise. Siden åpningen i 2013 har Erica utviklet seg til å bli et hjørnestein for lokalsamfunnet i Alta. Med en meny som henter smaker fra hele verden, har Erica blitt et møtepunkt for både unge og gamle. 

 

Erica forkle og skjorter 8.jpg

 

Vårt samarbeid med Erica

Leveranse av Kvalitetsutstyr

Da Erica tok kontakt med Vernesenteret, var de på utkikk etter utstyr som kunne speile deres engasjement for kvalitet og stil. Vår oppgave var å levere forkler, kokkejakker og servitørskjorter som ikke bare var funksjonelle, men også estetisk tiltalende.

 

Erica forkle og skjorter 2.jpg

 

MeshAir Pro jakke

For kokkene valgte vi vår MeshAir Pro Jakke, kjent for sin pusteevne og komfort. Denne jakken kombinerer moderne design med praktisk funksjonalitet, noe som er essensielt i et hektisk kjøkkenmiljø.

 

Erica forkle og skjorter 9.jpg

 

Elegante servitørskjorter

For servitørpersonalet valgte vi skjorter fra vår kolleksjon, som utstråler eleganse og profesjonalitet. Disse skjortene er ikke bare behagelige å ha på gjennom en lang arbeidsdag, men de komplementerer også spisestedets atmosfære.

 

Erica forkle og skjorter 1.jpg

 

Komfortable arbeidssko

Og for å fullføre uniformen, tilbød vi våre Grete Waitz arbeidssko sort, som kombinerer stil med uovertruffen komfort og sikkerhet.

 

Erica forkle og skjorter 3.jpg

 

Forkle: symbolet på vår ekspertise

For oss hos Vernesenteret, er forkle mer enn bare et stykke stoff. Det representerer vårt engasjement for kvalitet og vår evne til å forstå og møte kundens behov. I samarbeidet med Erica mat & vinbar, sørget vi for at hvert forkle ikke bare beskyttet de ansatte, men også bidro til deres profesjonelle image.

 

Erica forkle og skjorter 6.jpg

 

Møtet mellom funksjonalitet og stil

Våre forkler og bukser, nøye utvalgt og designet for kjøkken- og restaurantbransjen, er skapt for å møte daglige utfordringer. Forklene er spesielt utviklet for å tåle de utfordringene et travelt kjøkken medbringer, mens de samtidig opprettholder et stilrent og profesjonelt utseende. Dette er av stor betydning i et miljø hvor kundekontakt er hyppig.

På samme måte er våre bukser, tilgjengelige i vår buksekolleksjon, designet for både komfort og slitestyrke. De garanterer at de ansatte kan bevege seg fritt og effektivt gjennom hele arbeidsdagen, noe som er essensielt for kokker og servitører. Med både forkler og bukser fra Vernesenteret, sikrer du at dine ansatte er utstyrt for å prestere på sitt beste, samtidig som de opprettholder en profesjonell fremtoning.

 

Erica forkle og skjorter 4.jpg

 

Vernesenterets rolle i din bedrift

En partner i vekst

Hos Vernesenteret ser vi på oss selv som mer enn bare en leverandør; vi er en partner i din bedrifts vekst og utvikling. Vårt mål er å tilby løsninger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene til våre kunder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×