Fra vernesko til arbeidsbukse, hjelm og mer, Bygginnredning Finnmark har alt dekket.

I en bransje der sikkerhet er av største betydning, har Bygginnredning Finnmark alltid prioritert å utruste sitt team med det beste av verneutstyr. Fra vernesko til arbeidsbukse, hjelm og mer, har Bygginnredning Finnmark alt dekket. Vernesko har spilt en avgjørende rolle i å utruste Bygginnredning Finnmark med det de trenger for å jobbe trygt og effektivt. Disse skoene, sammen med resten av utstyret, har ikke bare bidratt til å beskytte arbeiderne, men har også bidratt til å øke produktiviteten og effektiviteten på arbeidsplassen.

Helly Hansens ICU Serie og Arbeidsbukse

Bygginnredning Finnmark har utnyttet kraften i Helly Hansen's ICU-kolleksjon, kjent for sin sikkerhet og bevegelsesfrihet. ICU Arbeidsbukse er en favoritt, med optimal 4-veis stretch og synlighetsmateriale av polyester og bomull som gir komfort, slitestyrke og god passfasong.

 

 

ICU T-skjorte og Hettejakke

ICU T-skjorte og Hettejakke har også blitt en stift i garderoben til Bygginnredning Finnmark. Begge disse plaggene oppfyller alle krav til sikkerhetsstandarder og gir funksjonalitet og høy komfort.

 

Vernesko levert til Bygginnredning Finnmark 3 Bygginnredning-Finnmark-Vernesko 2

 

 

Helly Hansen HP Insulator Jakke

For de kaldere månedene, har Bygginnredning Finnmark valgt Helly Hansen HP Insulator Jakke. Denne lette, vannavstøtende, pustende jakken er ideell for å holde teamet varmt og komfortabelt, selv i tøffere værforhold. Perfekt for profilering av firmaet.

 

DSC04339.jpg

 

Hjelm som beskytter

Sikkerhet er alltid førsteprioritet på en byggeplass, og det er der Iris 2 Vernehjelm kommer inn. Disse hjelmene er et avgjørende stykke utstyr som Bygginnredning Finnmark har valgt for å beskytte teamet deres på stedet.

 

Hjelm Bygginnredning Finnmark.jpg

 

Verneskoen som forandret spillet

Til slutt, men absolutt ikke minst, er det K-Energy Vernesko. Disse skoene er ikke bare antistatiske og vannbestandige, men de har også en punkteringsmotstandig såle og gir støtdemping i hælområdet. I tillegg er de varmebestandige opp til 300 ° C, noe som gjør dem til et uunnværlig verktøy for Bygginnredning Finnmark.

 

Vernesko

 

Konklusjon

Vernesko, sammen med resten av utstyret levert av Vernesenteret, har hjulpet Bygginnredning Finnmark med å sikre deres arbeidsområde og oppnå sine mål. Ved å investere i høykvalitets verneutstyr, har de vært i stand til å øke produktiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen. Så, uansett hvilken utfordring bygginnredning Finnmark står overfor, kan de stole på at de har utstyret de trenger for å få jobben gjort sikkert og effektivt.

DSC04717.jpg

Verneutstyr Bygginnredning Finnmark.jpg Vernesko levert til Bygginnredning Finnmark 2
 
 
DSC04636.jpg
 
DSC04662.jpg
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×